Gokartverseny – F1 Startkart

Hírek

Tesztvezetés F-1 futammal

2008-04-22 19:29:00
Tisztelt Versenyzõk!


Akik jönnek 27.-én vasárnap a Tesztvezetésre és a továbbiakban kedvet éreznének az F-1 Spanyol Nagydíjának a Camponaringen történö televiziós nyomonkövetésére, nos, Öket szeretettel várjuk egy közös szurkolásra:-))
Akik nem jönnek tesztelni, de szeretnek közösen izgulni azokat is várjuk!!!

Üdv: A SzervezõkTovább a cikkhez ...
 

Országos Gokart Bajnokság

2008-04-07 18:44:55
Tisztelt versenyzõk, a Magyar Gogokart Szövetség jóvoltából ebben az évben is részvételi lehetõséget biztositunk versenyzõink számára a profi Országos Gokart Bajnokság futamaira.
A következõ futam Május 10-11 Dunaszerdahely.A részvétel korlátozott, a kedvezményes lehetõséggel csak a Budapest Gokart Bajnokság versenyzõi élhetnek.Több jelentkezõ esetén a bajnokság élén álló versenyzõké az elsõbbség.A versenyrõl a Sport 1 a versenyt követõ héten, szerdán és szombaton közel 30-perces , az RTL klub a versenyt követõ hétvégén az autómánia címü műsor elõtt 5-6 perces összefoglalót sugároz.A további részletekért, hívj, küldj pm-et vegy e-mailt.

Üdvözlettel a Budapest Gokart Bajnokság Szervezõi Tovább a cikkhez ...
 

Tesztelés, gyakorolás ingyen.

2008-04-02 19:00:03
Újra tesztvezetési, és ingyenes gyakorlási lehetõséget biztosítunk leendõ, és jelenlegi versenyzõink számára.
Célunk, hogy az új versenyzõink a verseny elõtt megismerhessék a megszokottnál nagyobb teljesítményű gokartjainkat, és elõzetesen is gyakorolhassanak a versenyekre.

Tovább a cikkhez ...
 

Formula

2008-04-02 18:28:21

FORMULÁRA NEVEZÉS


A tavalyi évhez hasonlóan idén is lesz Formula kategória, melyben minden harmadik futam után összemérheti tudását a kategóriák aktuálisan négy legjobb versenyzõje.A futamra mostantól lehet jelentkezni. A nevezési díj két részbõl áll, 1000 Ft. az idõmérõre, és 6000 Ft. a versenyre, mivel a futamon a 16 versenyzõ közül csak a legjobb 8 vehet részt.Kiskunlacházán a formula versenyzõinek egy 20 körös futamot kell teljesítenie.Tovább a cikkhez ...
 
 

Hírek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.