Gokartverseny – F1 Startkart

BPG F1 Amatőrkart Kupa – Hangár utca – előzetes

IMG_60222014. április 26.-án az év második nyitott pályájára (Hangár utca) látogat a BPG F1 Amatőrkart Kupa mezőnye, ahol – immáron az egész évadban, 390 ccm-es motorokkal vághatnak neki a nevezők a szabadedzéseknek, az időmérőknek, valamint a versenyeknek.

A versenyre már javában zajlanak a nevezések, valamint a szabadedzés foglalások, azonban a szervezők azokra is gondolva, akik még csak ismerkednek a gokartozással, mint sport, és még egyetlen BPG F1 Amatőrkart Kupán sem indultak, most NÉGYSZERES nevezési kedvezménnyel indulhatnak!

IMG_30691: Tehetségkutató vasárnap reggelek a budafoki Gokart Arénában, ahol a legjobbak egy alkalommal ingyen indulhatnak a BPG F1 Amatőrkart Kupa futamán.
2: ingyenes 1 órás gokartoktatás abban az esetben, ha valaki a nevezése mellé legalább 3 szabadedzést foglalt, a bajnokság tapasztalt versenyzői 30 perc elméletben, és 30 perc gyakorlatban vállalják a versenyző felkészítését a versenyre.
Oktatásra külön időpont lesz meghirdetve maximum 8-10 fő részére, amennyiben ennél többen jelentkeznek, jelölünk még ki időpontokat
3: Amennyiben a nevezést a Gokart Arénában ejtitek meg 2 menetet féláron mehettek, illetve a nevezést SZÉP Kártyával is fizethetitek.
4: Hozd magaddal a barátnőd, és nevezd be féláron!

IMG_0046Azoknak, akik még nem indultak a bajnokság egyetlen versenyén sem, a tavalyi évhez hasonlóan idén is lehetőséget biztosítanak a szervezők, hogy első alkalommal kedvezményesen próbálhassák ki az újoncok, milyen érzés, akár a legelső versenyen a dobogó legfelső fokán állva a magasba lendíteni egy kupát.

A kedvezményes nevezés magában foglal 2 db +1 a helyszínen adott szabadedzést, amelyet a Versenynevezés/Szabadedzés fül alatt lehet lefoglalni*, egy kategória nevezést, valamint egy időmérőt, illetve egy versenyt.

Amennyiben valaki a helyszínen egy éves BPG tagságit is vált a nevezése 15.500 Ft helyett 11.000 Ft-ba kerül**.

Az éves tagsági díj 5.000 Ft, amely szinte az első versenyen megtérül, arról nem is beszélve, hogy BPG F1 Amatőrkart tagságival egész évben menetenként 500 Ft.-al olcsóbban gokartozhatsz a budafoki Gokart Arénában!

A szabadedzések reggel nyolc órától, az időmérők tizenegy órától, maguk a versenyek pedig a kora délutáni órákban kezdődnek, amelyek ez alkalommal is izgalmasnak ígérkeznek, annak ellenére, hogy még nagyon az idény elején tartunk.

Futamok sorrendje: Easy, III. Mast, Senior, I.Mast, IV. Mast, II. Mast.

IMG_0365A felejthetetlen élmény, és az igazi versenyhangulatért regisztráljatok még most a www.f1amatorkart.hu weboldalon!
A bajnokság 390 ccm-es motorral szerelt gokartja kipróbálható a budafoki Gokart Arénában!

Nevezni rövid regisztrációt követően a Verseny nevezés fül alatt lehetséges a kategória kiválasztásával, valamint a szabadedzések lefoglalásával.

A nyitófutammal párhuzamosan beüzemeltük Facebook oldalunkat is, ha szeretnétek tudni minden aktuális, a bajnokságot érintő hírről, újdonságról, és más egyéb információkról, bátran nyomjatok egy LIKE-ot az oldalon!
https://www.facebook.com/f1amatorkart

 

* 2 szabadedzést a weboldalon kell lefoglalni, egyet pedig mi adunk a helyszínen, hogy 10 óra után bemelegedett gépekkel is lehessen még egy utolsót gyakorolni az időmérő előtt.
**plusz a tagsági díj

 

Vélemény, hozzászólás?